Wat kunt u allemaal van Traveo tegen komen op de weg?

Wagenpark

Met kwalitatief hoogwaardig materiaal, een flexibele planafdeling en zeer ervaren chauffeurs vervoeren wij een grote range producten in binnen- en buitenland. We zijn met name gespecialiseerd in het vervoer van agrarische producten, maar natuurlijk kunt u ook voor andere producten bij ons terecht. 

Onderlossers

Onderlossers worden ingezet voor het transport van vers geoogste producten zoals uien, aardappelen, erwten, wortels en spruiten.
Het transport van verse producten vraagt om een strikte planning. Zodra het rooiwerk op de akkers plaatsvindt, staan wij al klaar om de producten te laden. De versproducten worden vervoerd naar conservenfabrieken, fabrikanten van diepvriesproducten of vinden via ons hun weg naar de versmarkt.

Walkingfloors

Walkingfloors zijn zeer geschikt voor grote volumen losgestorte goederen of om gepalletiseerde goederen te vervoeren. Ook op locaties waar de hoogte het niet toelaat om te kiepen, zet Traveo de walkingfloors in.

Walkingfloor-transporten van Traveo zijn zowel nationaal als internationaal.

Tautliners

Tautliners, oftewel schuifzeilentrailers zijn geschikt voor vervoer van bijvoorbeeld aardappelen, uien, hout maar ook stukgoed.
Onze trailers zijn geïsoleerd, zowel de daken als de zeilen ter voorkoming van condens en vorstschade.

Dieplader

Voor zendingen met afwijkende afmetingen of uitzonderlijke gewichten hebben we een semi dieplader ter beschikking.

De trailer word nu o.a. ingezet voor het vervoer van diverse landbouwmachines.

Voor meer mogelijkheden kan er altijd contact opgenomen worden.

Dieplader