Over Traveo (inter)nationaal transport

Sinds 1924 'on the road'

TRAVEO

Uw producten snel, goed en betaalbaar op de juiste plaats

Of uw producten nu los, gestort of vast verpakt zijn: u wilt ze graag snel, goed en betaalbaar op de juiste plek krijgen. Daar kunt u bij Traveo op rekenen.

40combinaties staan voor u klaar

Transportbedrijf Traveo is een dynamisch bedrijf, wat ingeschakeld kan worden voor veel verschillende soorten transport.  Of uw producten nu los, gestort of vast verpakt zijn bij Traveo kunt u er op rekenen dat ze snel, goed en betaalbaar op de juiste plek komen.  Met kwalitatief hoogwaardig materiaal, een flexibele planafdeling en zeer ervaren chauffeurs vervoeren wij een grote range producten in binnen- en buitenland. We zijn met name gespecialiseerd in het vervoer van agrarische producten maar natuurlijk kunt u ook voor andere producten bij ons terecht. 

Benieuwd naar onze dienstverlening en tarieven? Neem direct contact met ons op via info@traveo.nl of bel (0113) 548 202.

Geschiedenis

Zoals zo vaak, begon het ook voor Traveo klein. Met een enkele T-Ford startte J. van ’t Veer in 1924 het vervoer van voornamelijk fruit, uien, aardappelen en andere landbouwproducten.

Na de oorlog schafte hij een Chevrolet dumptruck aan. Gestaagd groeide het bedrijf, dat in de familie bleef. Zijn zoon M.K. van ’t Veer nam het bedrijf in 1962 over van zijn vader. Hij breidde het wagenpark steeds verder uit en in 1966 noemde hij het bedrijf Traveo.

Inmiddels stuurt Han van ’t Veer, als derde generatie, het bedrijf aan en de vierde generatie staat al klaar; zoon Martin van ’t Veer en dochter Femke van ’t Veer zijn beide ook werkzaam binnen het bedrijf en willen graag het familiebedrijf voortzetten.

Medewerkers

Natuurlijk is snelheid en betaalbaarheid belangrijk in de logistieke wereld. Maar vergeet ook niet de kwaliteit en zorg van het vervoer. Zorg die alleen door betrokken chauffeurs geleverd kan worden.
Als chauffeurs in hart en nieren zijn we trots op ons vakmanschap. Onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde certificaten en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector. Met hun jarenlange ervaring kennen en herkennen ze uw wensen en weten ze wat er speelt.

Opdrachtgevers

Met toonaangevende opdrachtgevers, met name in de agrarische sector, hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd. Maar we zetten onze jarenlange ervaring ook graag voor uw bedrijf in. 

Benieuwd naar onze dienstverlening en tarieven? Neem direct contact met ons op via info@traveo.nl of bel (0113) 548 202.

Certificaten

Traveo staat voor kwaliteit in de logistieke dienstverlening. We beschikken dan ook over de volgende benodigde certificaten:

ISO 22000GMP+ FSA

 

Privacyverklaring

Ook Traveo gaat zorgvuldig om met de gegevens van haar relaties en de bezoekers van de website.
Lees er alles over in onze Privacyverklaring 2020 »